Over mij

Na jaren yoga beoefend te hebben naast een drukke kantoorbaan, werd ik nieuwsgierig naar meer. Een aantal dingen kwamen samen die me bij yoga filosofie, mindfulness en Chinese geneeskunde brachten. Dit was voor mij een enorme reis en een persoonlijk helingsproces. Ik voelde de energie weer stromen in mijn lichaam, gezondheidsproblemen verdwenen en ik voelde de verbinding met mezelf weer.

Ik heb toen mijn baan opgezegd, ben naar India gegaan en toen ik terugkwam ben ik aan een yogaopleiding en een voedingsopleiding begonnen. Mantrazingen kwam op mijn pad en werd naast yoga een grote liefde. Sinds ik mijn hart volgt, gaat alles vanzelf en komen de juiste dingen op het juiste moment op mijn pad. Dezelfde week dat ik mijn docentenopleiding afrondde begon ik met fulltime lesgeven en dat doe ik nu 5 jaar met heel veel plezier! Ik voel me iedere dag weer zo dankbaar dat ik mijn liefde voor yoga en meditatie mag delen.

Mijn lessen kenmerken zich door een liefdevolle en intuïtieve benadering waar de adem als anker gebruikt wordt. Tijdens mijn lessen voel je ruimte om te verbinden met jezelf op een zachte en meditatieve manier.

Voor online meditaties of mantra’s van mij, kun je luisteren op: www.soundcloud.com/lonnekelamers